210 5747801 - 2810 285372 

Η MODUS DCS είναι η μοναδική εταιρία Ελλάδα με εξειδίκευση στον σχεδιασμό και στην επίβλεψη καθετοποιημένων πρωτοκόλλων ιδιωτικής προδιαγραφής μεγάλης κλίμακας. Η καθετοποίηση εφαρμόζεται σε δίκτυα εταιριών με κοινή αναφορά στην παραγωγή, στην μεταποίηση, στη διακίνηση, στις υπηρεσίες, στην βιομηχανία τροφίμων και στο λιανεμπόριο.
Ως εταιρία κατέχει κορυφαία θέση στο χώρο της καινοτομίας καθώς από την πρώτη ημέρα της ίδρυσης της εξακολουθεί να καινοτομεί, να βραβεύεται και να συμμετέχει στο στρατηγικό σχεδιασμό των μεγάλων αλλαγών που συντελούνται στην παραγωγή, στην ασφάλεια των προϊόντων, στην ιχνηλασιμότητα και στο ελληνικό λιανεμπόριο.
Στη διαδρομή της έχει κατακτήσει κορυφαίες διακρίσεις και έχει βραβευθεί κατ’ επανάληψη τόσο η ίδια όσο και οι πελάτες της για τα έργα που αναπτύσσει.
Διαθέτει μεγάλη εμπειρία στο σχεδιασμό νέων προϊόντων που απαντούν στις απαιτήσεις των σύγχρονων αγορών. Διαθέτει τεράστια πείρα στην καθετοποίηση ιδιωτικών προδιαγραφών σε προϊόντα μαναβικής 2009-2023 S/M ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ, 2013-2023 S/M METRO – MY MARKET όπως και στη διαχείριση μεγάλων δικτύων εφοδιασμού επιχειρήσεων λιανεμπορίου. Είναι η μοναδική εταιρία στη χώρα που διαθέτει διαδραστική ιχνηλασιμότητα μέσω του λογισμικού E-CERT στα ράφια των S/M που υποστηρίζει τεράστια εμπειρία στην αξιολόγηση εταιριών της εφοδιαστικής αλυσίδας. Για την απόλυτη διαφάνεια αλλά και την σωστή αξιολόγηση των εταιριών σχεδίασε και ανέπτυξε το λογισμικό CERTUS analytics καθώς μέσω αυτού πραγματοποιεί τις αξιολογήσεις των εταιριών του δικτύου.
Σήμερα επεκτείνει τις δραστηριότητές της και καινοτομεί ξανά με νέα πρωτόκολλα όπως:

  • ο «Ελληνικός αμπελώνας» που αναφέρεται στο χώρο της οινοπαραγωγής, της οινοποίησης και της ιχνηλασιμότητας των ελληνικών οίνων. Έτσι μέσο του λογισμικού www.e-cert.gr/wine γίνεται η πρώτη εταιρία στην Ελλάδα που ανοίγει διάπλατα την πληροφορία σε κάθε καταναλωτή πριν και κατά την πώληση από το σταφύλι ως το ποτήρι.
  • το «ΚΕΛΥΦΟΣ» που ως προδιαγραφή και σύστημα ελέγχου περιγράφει την ασφάλεια των ξηρών καρπών. Υποστηρίζεται από τα λογισμικά CERTUS και E-CERT όπου μέσω αυτών και υψηλής τεχνογνωσίας που ως εταιρία διαθέτουμε να απαντήσει με απόλυτη διαφάνεια στην καταλληλότητα και την ασφάλειά τους.
  • το «ΕΣΤΙΑΖΩ» στοχεύει να μετακινήσει την πολύχρονη εμπειρία της στον έλεγχο εταιριών εφοδιασμού στην αναβάθμιση της εφοδιαστικής αλυσίδας τροφίμων των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων.
  • το E-cheese που αναφέρεται στην ιχνηλασημότητα των τυριών στο ράφι των S/M και στην αξιολόγηση εταιριών παραγωγής τυροκομικών προϊόντων στο πλαίσιο ενός δικτύου εταιριών της εφοδιαστικής αλυσίδας ενός super market.
  • και το INCERT που ως πρωτόκολλο αναφέρεται στην εσωτερική αξιολόγηση καταστημάτων λιανεμπορίου. Σκοπός του πρωτοκόλλου είναι η ελαχιστοποίηση της φύρας στην μαναβική με δυνατότητα επέκτασης και σε άλλους επιμέρους κλάδους.

Σύμφωνα με τον κ. Θανάση Καλύβα η MODUS DCS, είναι μια εταιρία της αγοράς που έμαθε να στηρίζεται στις δικές της δυνάμεις και για το λόγο αυτό απέχει συνειδητά από τα δημόσια έργα και κάθε είδους επιδοτήσεις. «Μάθαμε λέει, να στηριζόμαστε στην ποιότητα και να θεμελιώνουμε με ηθική μακρόχρονες συνεργασίες» και να εργαζόμαστε για να γίνουμε οι αλλαγές που θέλουμε να έρθουν.