210 5747801 - 2810 285372 

 Η MODUS DCS είναι εταιρία παροχής υπηρεσιών με εξειδίκευση στην ιχνηλασιμότητα προϊόντων από την καλλιέργεια ως στο ράφι των S/M, στη δημιουργία καθετοποιημένων ιδιωτικών προδιαγραφών, στην αξιολόγηση εταιριών εφοδιαστικής αλυσίδας και στην ανάπτυξη σειράς συστημάτων πιστοποίησης στην παραγωγή και στην βιομηχανία τροφίμων.

Ως εταιρία ανήκει στο χώρο της καινοτομίας καθώς από την πρώτη ημέρα της ίδρυσης της εξακολουθεί να καινοτομεί, να βραβεύεται και να συμμετέχει στο στρατηγικό σχεδιασμό των μεγάλων αλλαγών που συντελούνται στην παραγωγή, στην ασφάλεια των προϊόντων, στην ιχνηλασιμότητα και στο ελληνικό λιανεμπόριο.  Έχει κατακτήσει κορυφαίες διακρίσεις και έχει βραβευθεί κατ’ επανάληψη τόσο η ίδια όσο και οι πελάτες της για τα έργα που αναπτύσσει.

Διαθέτει μεγάλη εμπειρία στο σχεδιασμό νέων προϊόντων που απαντούν στις απαιτήσεις των σύγχρονων αγορών. Διαθέτει τεράστια πείρα στην καθετοποίηση ιδιωτικών προδιαγραφών σε προϊόντα μαναβικής 2009-2023 S/M ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ, 2013-2023 S/M METRO – MY MARKET όπως και στη διαχείριση μεγάλων δικτύων εφοδιασμού επιχειρήσεων λιανεμπορίου. Είναι η μοναδική εταιρία στη χώρα που διαθέτει διαδραστική ιχνηλασιμότητα μέσω του λογισμικού E-CERT στα ράφια των S/M που υποστηρίζει τεράστια εμπειρία στην αξιολόγηση εταιριών της εφοδιαστικής αλυσίδας. Για την απόλυτη διαφάνεια αλλά και την σωστή αξιολόγηση των εταιριών σχεδίασε και ανέπτυξε το λογισμικό CERTUS καθώς μέσω αυτού πραγματοποιεί τις αξιολογήσεις με ορατά δεδομένα κατά την ώρα του ελέγχου.

Σήμερα επεκτείνει τις δραστηριότητές της και καινοτομεί ξανά μέσα από το πρωτόκολλο «Ελληνικός αμπελώνας» στο χώρο της οινοπαραγωγής, της οινοποίησης και της ιχνηλασιμότητας των ελληνικών οίνων. Έτσι μέσο του λογισμικού www.e-cert.gr/wine γίνεται η πρώτη εταιρία στην Ελλάδα που ανοίγει διάπλατα την πληροφορία σε κάθε καταναλωτή πριν και κατά την πώληση από το σταφύλι ως το ποτήρι. Επίσης το πρωτόκολλο «ΚΕΛΥΦΟΣ» που περιγράφει ως προδιαγραφή την ασφάλεια των ξηρών καρπών και υποστηρίζεται από τα λογισμικά CERTUS και E-CERT έρχεται να απαντήσει με απόλυτη διαφάνεια στην καταλληλότητα και την ασφάλειά τους.

Η MODUS DCS επεκτείνεται για πρώτη φορά στο τουριστικό κλάδο καθώς μέσα από το πρωτόκολλο «ΕΣΤΙΑΖΩ» στοχεύει να μετακινήσει την πολύχρονη εμπειρία της στον έλεγχο εταιριών εφοδιασμού στην αναβάθμιση της εφοδιαστικής αλυσίδας τροφίμων των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων. Εκτός των παραπάνω έχει σχεδιάσει και αναπτύξει το πρωτόκολλο INCERT που αφορά στην εσωτερική αξιολόγηση καταστημάτων λιανεμπορίου. Με το instore αυτό πρωτόκολλο μειώνει τις ζημιές από φύρες, την κακή διαχείριση ή τις άστοχες παραγγελίες και αξιολογεί το σύνολο των καταστημάτων μιας αλυσίδας super market προτείνοντας τις διορθωτικές ενέργειες που απαιτούνται. Παράλληλα συνεχίζει την ανάπτυξη σειράς συστημάτων πιστοποίησης τον αγροτικό τομέα, στην εστίαση και στην βιομηχανία τροφίμων.

Σύμφωνα με τον κ. Θανάση Καλύβα η MODUS DCS, είναι μια εταιρία της αγοράς που έμαθε να στηρίζεται στις δικές της δυνάμεις και για το λόγο αυτό απέχει συνειδητά από τα δημόσια έργα και κάθε είδους επιδοτήσεις. «Μάθαμε λέει, να στηριζόμαστε στην ποιότητα και να θεμελιώνουμε με ηθική μακρόχρονες συνεργασίες» και να εργαζόμαστε για να γίνουμε οι αλλαγές που θέλουμε να έρθουν.